Tyverialarm uden abonnement

Tyverialarm uden abonnement

Tyverialarmer uden abonnement

Køb en tyverialarm uden abonnement, hvor du sparer udgiften til kontrolcentral og vagt. Vores tyverialarmer er trådløse og nemme at installere selv. 

Beskyt dit hjem med en S-home tyverialarm

Vores alarmer er beregnet til gør-det-selv alarminstallation. Vi koder alarmerne på forhånd og det hele er trådløst, så du slipper for at trække kabler som i gamle dage.Vi har lavet en alarm installationsvejledning og en alarm installationsvideo, som fortæller step-by-step, hvordan du skal placere de enkelte dele til alarmen og med gode råd. GSM Teknik er også klar til at hjælpe dig på telefonen eller på mail, hvor vi kan svare på alle spørgsmål omkring alarminstallation.

Når du køber tyverialarm hos GSM teknik, får du det nyeste teknologi

S-Home er et såkaldt Smart Home system baseret på moderne teknologi med WIFI og cloud-server, hvor man via mobiltelefonen kan styre og overvåge ejendomme, uanset hvor man befinder sig i verden. Du har kontrol over alarmer, kamera og trådløse stikkontaker (smart plugs), så du kan tænde og slukke for lys, varme og andre elektriske installationer ved at anvende S-Home App´en sammen med trådløse stikkontaker.

Vi sælger tyverialarmer som kan kombineres med 2 kommunikationsmuligheder:

1 - Med gsm-simkort som herefter sender SMS´er eller ringer op til din telefon. Det kræver kun et simkort, som dækker 2g netværket og kan købes f.eks. hos os (Greentel) og koster kun 19 kr. om måneden. 

2 - Du kan også koble tyverialarm op på internettet (WIFI), her får du så i stedet push-beskeder på din telefon. Her skal du blot downloade og installere vores gratis app (S-home), som du kan finde på App Store og Google Play.

Se vores store udvalg af tilbehør i vores webshop. Man har altid mulighed for at udvide sit system f.eks. med et overvågningskamera, det gælder både for Wifi Deluxe Plus og Focus Pro alarmer.

Vi anbefaler desuden også præventive midler for at skræmme indbrudstyve væk, f.eks. klistermæker som viser, at der er installeret tyverialarm.

Desuden udendørs sirene som kan skræmme indbrudstyve væk i tilfælde af indbrud. 

> Se vores tyverialarmer her